تکنو‌تجارت در نمایشگاه اینوتکس
حضور متفاوت تکنو‌تجارت در نمایشگاه اینوتکس

سه کسب‌وکار پرتفوی تکنوتجارت به اینوتکس آمدند

تکنو‌تجارت در نمایشگاه اینوتکس 2023 به‌عنوان بازوی سرمایه‌گذاری بانک تجارت در اکوسیستم نوآوری حاضر شد. در این نمایشگاه، سه کسب‌وکار از پرتفوی تکنوتجارت، این سرمایه‌گذار خطرپذیر شرکتی را همراهی می‌کردند: «دیجی‌پی»، «جاده» و «امضانو». این سه کسب‌وکار در غرفه تکنوتجارت حضور پیدا کردند و فعالیت‌های خود در حوزه تجارت الکترونیک و فینتک را به نمایش گذاشتند.

 

 

دیجی‌پی؛ بازوی فناوری مالی دیجی‌کالادیجی‌پی

دیجی‌پی یکی از کسب‌وکارهایی است که تکنوتجارت روی آن سرمایه‌گذاری کرده است. متوسط تعداد تراکنش‌های ماهانه این کسب‌وکار نوآور در درگاه یکپارچه پرداخت، 4 میلیون و ۳۰۰ هزار تراکنش است.  مولود کشتکار مدیر روابط عمومی دیجی‌پی می‌گوید: «دیجی‌پی یک فینتک و لندتک است که خدمات و سرویس‌های مالی را به افراد ارائه می‌کند، در بخش لندتک خدمات خرید اقساطی از سوی  برخی پذیرنده‌ها از جمله دیجی کالا ارائه می‌شود و مردم می‌توانند خرید کنند و هزینه خریدشان را قسطی پرداخت نمایند. در واقع مردم اعتبار را از دیجی‌پی می‌گیرند و می‌توانند روی پذیرنده‌هایی مثل دیجی کالا ، سفر مارکت و … خرید اعتباری کنند.»

مدیر روابط عمومی دیجی‌پی درخصوص حضور دیجی‌پی در غرفه تکنو‌تجارت در نمایشگاه اینوتکس 2023 می‌گوید: «دراین غرفه مراحل اعتبارسنجی و اعطای اعتبار به کاربرانی که برای بازدید از نمایشگاه آمدند و به هر دلیل می‌خواهند این خرید اعتباری و اقساطی را انجام دهند صورت می‌گیرد. یکی از کارهایی که انجام می‌دهیم، معرفی سرویس دیجی‌پی به کاربران به ویژه کاربران سازمانی است که از خدمات ما مانند درگاه پرداخت یا کیف پول خدمات وام به فروشنده‌ها و سایر خدمات سازمانی بتوانند استفاده کنند.»

وی اضافه می‌کند: «موضوع دیگری که در دیجی‌پی مطرح است بحث اعطای اعتبار به کارکنان سازمان هاست، مدیران سازمان‌ها می‌توانند مذاکره کنند تا چه سرویس BNPL ( حالا بخر و بعدا پرداخت کن) و چه سرویس خرید اقساطی را برای کارکنانشان فعال کنند. در همین غرفه جلسات مذاکراتی برگزار شد و مقدمات قراردادهایی که می‌توانیم با سازمان‌ها داشته باشیم پی ریزی شدند.»

 

اعلام بار جاده

جاده؛ راهکاری نوآور در صنعت لجستیک

جاده یکی از اولین سرمایه‌گذاری‌های تکنوتجارت در اکوسیستم استارتاپی است و در این سال‌ها توانسته است نفوذ خوبی در بازار لجستیک کشور داشته باشد و تحولی در عرصه حمل بار در کشور ایجاد کند.

سید محسن قاضی مرعشی مدیر محصول جاده، این اپلیکیشن را این‌گونه معرفی می‌کند: «جاده سامانه هوشمند حمل بار است که برای هر سه بازیگر اصلی حمل‌ونقل یعنی راننده ماشین‌های سنگین، شرکت‌های حمل‌ونقل و صاحبین کالا ارائه خدمت می‌کند و برای هر کدام از این سه دسته یک محصول جداگانه دارد.»

وی می‌گوید:«جاده بزرگترین جامعه راننده‌های ماشین سنگین را دارد، تاکنون موفق شدیم بیش از 300 هزار راننده ماشین سنگین را جذب کنیم که این آمار با توجه به اینکه راننده‌های ماشین سنگین در تمام کشور 500هزار نفر هستند آمار قابل توجهی است، در سال گذشته بیش از یک میلیون و چهارصد هزار بار در سامانه داشتیم که معادل سه درصد بارهای کشور است.»

مدیر محصول جاده درباره نحوه کار با جاده پاسخ می‌دهد: «شما به عنوان صاحب کالا به جای اینکه از روش‌های سنتی استفاده کنید داخل سامانه جاده رفته بارخود را ثبت می‌کنید، ما به صورت سیستمی و خودکار، شرکت حمل‌ونقل مورد نظر را به شما تخصیص خواهیم داد، بعد از آن هم یک راننده ماشین سنگین مخصوص حمل بار شما را برایتان به صورت سیستمی پیدا می‌کنیم، شما می‌توانید تمام مراحل حمل بار را در داخل پنل خود مشاهده کنید . پرداخت کرایه حمل بارتان هم به صورت کاملا الکترونیکی اتفاق می‌افتد و با توجه به همکاری که با بانک تجارت داریم می‌توانید ازامکان پرداخت اعتباری بانک تجارت هم استفاده کنید.»

جاده در این نمایشگاه از محصول تازه خود یعنی «جاده لجستیک» رونمایی کرد.

 

امضانو؛ نقطه آغاز تحول دیجیتال سازمان

امضانو محصولی در حوزه رگ‌تک است؛ محصولی که در یک عبارت می‌توان آن را تعریف کرد: پلتفرم هوشمند مدیریت اسناد و قراردادهای دیجیتال. سراغ میلاد بی آزار مدیر فروش امضانو درباره این محصول می‌گوید:«سامانه امضانو در حوزه هوشمند سازی قراردادها فعالیت می‌کند: قراردادهایی که همه به صورت فیزیکی منعقد می‌شوند اینجا در بستر دیجیتال هوشمند خواهند شد.  اطلاعاتی که قرار است تکمیل شود از جاهای دیگر فراخوانی شده و داخل سند قرار می‌گیرد و براساس احراز هویت‌هایی  که انجام می‌شود، این اطلاعات تکمیل خواهد شد. این موضوع با بحث امضای دیجیتال ادغام شده است، در کنار این امر شما می‌توانید قراردادهای خودتان را به صورت کاملا الکترونیکی و دیجیتالی امضا کنید.»

وی می‌افزاید: «در بستر این ساختار،  ماژول‌هایی  فراهم شده که شما بتوانید سامانه جامع و کامل و بی نقصی داشته باشید.  به صورت گسترده می‌توان قراردادها را در بستری فراهم کرد که در کسری از ثانیه آن را برای 20هزار نفر ارسال کرد با این تفاوت که اطلاعات هر کدام از افراد مجزا داخل این سند درج می‌شود، امکان این موضوع برای شما وجود دارد که بتوانید قراردادها را سفارشی سازی کنید بتوانید قراردادها را دسته‎‌بندی کرده و یک آرشیو الکترونیکی در بستر حقوقی داشته باشید و در نهایت قادرید یک چرخش کار سازمانی برای خودتان تعریف کنید، از این حیث که اگر چند نفر در صنعت حضور داشته باشند و بخواهند قرارداد را امضا و یا تایید بکنند این اتفاق می‌افتد. امضانو به سازمان‌ها کمک می‌کند که از یک صورتحساب ساده تا قراردادهای مهم و تجاری را در این بستر امضا کنند.»

وی اضافه کرد: «در حال حاضر بانک تجارت از این سیستم برای قراردادهای تسهیلات مرابحه ، قراردادهی وام ازدواج، استفاده می‌کند و حتی بانک برای 17هزار از پرسنل  خود که با آن‌ها قرارداد دارد می‌تواند از این روش بهره ببرد.»

 

گفتنی است رویداد بزرگ اینوتکس امسال در حوزه نوآوری با حضور بیش از ۴۵۰ استارتاپ و شرکت دانش‌بنیان برگزار شد. تکنو‌تجارت در نمایشگاه اینوتکس با هدف هم‌افزایی با کسب‌وکارهای پرتفوی خود حاضر شد و آماده نقش‌آفرینی بیشتر در سال جدید است.

نظرات کاربران