با برگزاری مراسم تکریم و معارفه مقیمی و طهماسبی صورت گرفت

تغییر در هیات مدیره تکنوتجارت

در جریان نشستی با حضور محمد فرجود، مدیرعامل هلدینگ فناوری اطلاعات بانک تجارت، مراسم تکریم حجت مقیمی، عضو پیشین هیات مدیره شرکت توسعه کسب‌وکارهای نوگرای تجارت (تکنوتجارت) و معارفه مصطفی طهماسبی عضو جدید هیات مدیره این شرکت برگزار شد.

در این مراسم که با حضور حسام مقصودلو، عضو هیات‌مدیره هلدینگ فناوری اطلاعات بانک تجارت، مجتبی مالی، رییس اراده سرمایه‌گذاری بانک تجارت، پدرام رضایی، رییس هیات مدیره شرکت توسعه کسب‌وکارهای نوگرای تجارت و حمید علی‌محمدی، عضو هیات مدیره و مدیرعامل این شرکت برگزار شد، فرجود، به ماموریت‌های مهم و تاثیرگذار شرکت تکنوتجارت در برنامه‌های پیش روی بانک تجارت در حوزه نوآوری تاکید کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های هلدینگ فناوری اطلاعات بانک تجارت، استفاده از استراتژی‌های جدید و کارا در حوزه سرمایه‌گذاری روی طرح‌ها و تیم‌های نوآورانه‌ای است علاوه بر امکان گسترش خدمت‌رسانی به مشتریان حقیقی و حقوقی بانک، منفعت مالی را هم دنبال کنند.

در ادامه این مراسم، فرجود، جایگاه برتر بانک تجارت در اکوسیستم نوآوری کشور را مرهون هم‌افزایی حاصل از حمایت‌های مدیران و کارکنان بانک دانست و گفت: در کنار این حمایت‌ها و تلاش‌ها فعالیت‌های موثر شرکت تکنوتجارت در طول بیش از دو سال گذشته، مهمترین دلیل برای رسیدن به این جایگاه در اکوسیستم استارت‌آپی است.

وی افزود: با توجه به روحیه‌ای که در مدیریت جدید هلدینگ فناوری اطلاعات بانک تجارت به چشم می‌آید می‌توان امیدوار بود که این حمایت‌ها و هم‌افزایی‌ها تقویت شده و در نتیجه آن شاهد بهبود در عملکرد تکنوتجارت و توسعه فعالیت‌ها و نتایج این فعالیت‌ها از سوی این شرکت باشیم.

حمید علمحمدی، مدیرعامل شرکت توسعه کسب‌وکارهای نوگرای تجارت هم در این نشست، با اشاره به پیشینه این شرکت تصریح کرد: در سال 98 بانک تجارت تصمیم گرفت تا شرکتی را به عنوان بازوی نوآوری و سرمایه‌گذاری خطرپذیر بانک به منظور حمایت و پشتیبانی از کسب‌وکارهای نوین راه‌اندازی کند. به همین منظور در دوگانه‌ی تاسیس شرکتی تازه یا استفاده و تغییر ماموریت در شرکت‌های موجود، تصمیم بر آن شد که شرکت بازرگان گستر آتی آسیا که در سال 94 با همکاریبانک تجارت و صداوسیما تاسیس اما به اهداف تعیین شده‌اش نرسیده بود، با خرید سهم صداوسیما به شرکت 100 درصدی بانک تبدیل شود و با تعیین استراتژی خرد و کلان، بسترهای لازم برای سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر در اکوسیستم نوآوری کشور را دنبال کند.

وی با بیان این که باعث افتخار است که اعلام کنیم حالا و بعد از گذشت نزدیک به سه سال از فعالیت‌های تکنوتجارت، این شرکت از مرحله رشد ارگانیک گذر کرده وبه بلوغ سیستمی رسیده است تاکید کرد: در زمان شروع فعالیت‌‌های تکنوتجارت سرمایه اولیه این شرکت حدود 10 میلیاردتومان بود اما اکنون حجم سرمایه‌گذاری مصوب این شرکت به بیش از 500 میلیاردتومان رسیده است؛ موضوعی که نشان از سرعت رشد سریع این شرکت دارد.

همچنین مصطفی طهماسبی عضو جدید هیات مدیره شرکت تکنوتجارت هم در سخنانی اظهار امیدواری کرد که با توجه به ساختارها و فرآیندهای موجود در کنار علم و دانشی که این شرکت در طول سال‌های فعالیت خود به دست آورده، شرایطی فراهم آید تا مجموعه بانک تجارت گامی بلند در راستای توسعه فعالیت‌های خود درعرصه‌های نوین مالی، فناوری اطلاعات و اکوسیستم استارت‌آپی بردارد.

گفتنی است شرکت توسعه کسب‌و‌کارهای نوگرای تجارت (تکنو تجارت) به عنوان یکی از زیر مجموعه‌های بانک تجارت مامور ایجاد خطوط کسب‌و‌کاری جدید و راه‌اندازی مرکز نوآوری بانک تجارت به منظور پاسخ به نیازهای فناورانه حوزه کسب‌و‌کار است. این شرکت با توجه به شرایط بازار و ماهیت فعالیت‌های بانکی که اغلب به‌صورت سنتی درحال انجام هستند در نظر دارد فعالیت‌های خود را به سمت سرمایه‌گذاری در حوزه‌های فناوری‌محور و مورد نیاز بانک تجارت هدایت کند.

نظرات کاربران