مرکز نوآوری بانک تجارت
پنجره نوآوری تجارت
با توجه به همگام شدن سیستمهای بانکداری با جریان فناوری روز دنیا و اینکه هرچه فناوری شتاب بیشتری میگیرد، بانکها نیز سرمایهگذاری و تمرکز خود روی نوآوری و توسعهی دیجیتال افزایش میدهند تا بتوانند همسو با انتظارات روز بازار و قابلیتهای رقیبانشان حرکت کنند.
به همین منظور شرکت تکنو تجارت در راستای ماموریت و برنامه های تعیین شده از سوی بانک تجارت، مرکز نوآوری بانک را در سال 1398 در محل کارخانونه نوآوری آزادی تهران راه اندازی نمود.
ماموریت و هدف اصلی این مرکز جذب تیم ها و ایده های نوآورانه بانکی، توانمندسازی استارت آپهای حوزه فناوری های مالی، سرمایه گذاری در کسب وکارهای در حال توسعه مرتبط با فین تک بلاکچین، هوش مصنوعی ، بانکداری باز، نوآوری های جدید صنعت بیمه و بازار سرمایه می باشد.
خدمات پنجره نوآوری تجارت:
- شتابدهنده و مرکزرشد
در شتابدهنده مرکز نوآوری بانک تجارت تیم ها پس از مرحله جذب و پذیرش، طی یک فرآیند 6 الی 8 ماهه شتابدهی که شامل مشاوره، راه اندازی و توسعه کسب و کار می باشد به محصول منطبق با نیاز بازار رسیده و وارد مرحله رشد می گردند. مرکز نوآوری بانک تجارت در مراحل رشد و شتابدهی با تزریق پول هوشمند ( شبکه گسترده بانکی، بازار مشتریان، شرکت های تابعه و … ) می تواند گام موثری در راستای توسعه بازار استارتاپ ها بردارد.
- سرمایه گذاری خطر پذیر
یکی از مهمترین ماموریتهای شرکت تکنوتجارت، سرمایهگذاری خطرپذیر بر روی استارتاپهای خلاق و نوآور با اولویت حوزه فین تک است.از مزایای سرمایهگذاری تکنوتجارت برای استارتاپهای فین تک میتوان به دستیابی به منابع مالی هوشمند، ارتباط به بازار مشتریان شرکتی بانک تجارت اشاره نمود.استارتاپهای متقاضی پس از ارائه درخواست ،مورد ارزیابی موشکافانه قرار گرفته و پس از کسب موافقت، به پورتفوی تکنوتجارت ورود مینمایند.
- استارتاپ استودیو
مرکز نوآوری بانک تجارت با شناخت نیازهای بانک و شرکت های تابعه به منظور بهبود کیفیت تولید و با هدف ایجاد حداکثر هم افزایی ( در بخش های بازاریابی و هزینه )، در یک فرآیند Reverse Pitch ، به تولید استارتاپ هایی با برند ارزشمند و ارزش سهامی بالا اقدام می نماید.
- تخصیص فضای کار اشتراکی
مرکز نوآوری بانک تجارت با ایجاد یک فضای کار اشتراکی زنجیره ای از فعالان اکوسیستم نوآوری را گردهم میآورد تا با همافزایی صورت پذیرفته در این فضا، ایدههای نوآورانه و فناورانه با کمترین خطا و بیشترین سرعت و دقت به محصول قابل ارائه به بازار تبدیل شوند.